|
Prodáno - Kott, Vladimír, 1910: Zpracování ovoce v malých provozovnách
|
SZN, Praha 1981
Edice: Rostlinná výroba
Rozsah: 213, [2] s.
Formát: 20,1x13,0
Popis: Brožovaná, velmi dobrý stav. (97%)
Cena: 80 Kč
Nakladatelské údaje:
|
Anotace:
Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce.
|
|
|
|
Prodáno
|
|
|