Vyhledávání       Obchodní podmínky       Nápověda
 
Antikvariát
ISIS
 
Prodáno - Kott, Vladimír, 1910:
Zpracování ovoce v malých provozovnách


Kott: Zpracování ovoce v malých provozovnách, 1981 SZN, Praha 1981       Edice: Rostlinná výroba

Rozsah: 213, [2] s.    Formát: 20,1x13,0
Popis: Brožovaná, velmi dobrý stav. (97%)

Cena: 80 Kč

Nakladatelské údaje:



Anotace:
Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce.


 
  Prodáno