|
Prodáno - Zvolský, František: Receptury studených pokrmů
|
Merkur, Praha 1980
Rozsah: 569, [1] s.
Formát: 21,0x14,9
Popis: Vázaná, bez přebalu, vazba odřená s naraženými rohy, jinak dobrý stav. (88%)
Cena: 120 Kč
Nakladatelské údaje:
|
Anotace:
Soubor receptur, určených obchodním organizacím a jejich výrobním pracovníkům, zahrnuje změny a úpravy provedené k 1.7.1973. Přináší recepty na výrobu základních studených pokrmů, na zdobená vejce, rybí a aspikové výrobky, masové, salátové, sýrové a svačinové chlebíčky, chuťovky, studená masa upravená pro prodej na váhu aj. U receptury každého jídla je uvedena charakteristika výrobku, dávky potravin, výrobní postup a předpokládané ztráty.
Obsah:
|
|
|
|
Prodáno
|
|
|