Vyhledávání       Obchodní podmínky       Nápověda
 
Antikvariát
ISIS
 
Prodáno - Frič, Václav, 1974:
Jak nakupovat a zpracovávat maso


Frič: Jak nakupovat a zpracovávat maso, 2014 Burda Media 2000, Praha c2014       Edice: Apetit speciál

Rozsah: 159, [1] s.    Formát: 28,0x21,2
Popis: Vázaná (lamino), bez přebalu, velmi dobrý stav. (99%)

Cena: 150 Kč

Nakladatelské údaje:



Anotace:
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme pro vás v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni. Na 160 stranách vám nyní nabízíme všech 34 dílů populárního seriálu pohromadě. Provedeme vás v nich nákupem vepřového, hovězího, telecího a jehněčího masa, představíme vám i poklady, které před vámi doposud řezníci tajili, přidáme návod, jak vše zužitkovat na maximum, a samozřejmě i oblíbené recepty. S námi si návštěvu v řeznictví i vaření užijete! [obálka Burda Media 2000 s. r. o., 2014]


 
  Prodáno