Vyhledávání       Obchodní podmínky       Nápověda
 
Antikvariát
ISIS
 
Vlček, František:
Košťálové zeleniny : Pěstování a kuchyňská úprava


Vlček: Košťálové zeleniny : Pěstování a kuchyňská úprava, 1969 SZN, Praha 1969       Edice: Rostlinná výroba * Malá zahradnická knižnice

Rozsah: 217, [4] s.    Formát: 19,0x11,8
Popis: Brožovaná, velmi dobrý stav. (96%)

Cena: 40 Kč

Nakladatelské údaje:



Anotace:
Příručka, určená drobným pěstitelům, seznamuje ve všeobecné části s významem, biologickou hodnotou, podmínkami a způsoby pěstování košťálovin i s jejich ochranou před chorobami a škůdci. Speciální část uvádí kromě charakteristik jednotlivých druhů i způsoby jejich kuchyňské úpravy.


 
  košík